Gaby van Beers

 

Deze enthousiaste en energieke Limburgse dame leeft voor het in beweging brengen van de mens, op zowel fysiek als het mentale vlak!

 

Sinds haar jeugd is zij al te vinden in en om sportcentra. Een afgeronde CIOS opleiding met de richting Sportschoolhouder met daarin Fitness Trainer A, B & C, Bewegen op Muziek en tevens Sportmassage hebben de basis gelegd voor de rest van haar sportieve carrière. Later werden hier nog de Spinning® Instructor Training en een Pilates opleiding aan toegevoegd. Tevens volgde zijn een Personal Trainer opleiding bij Aalo om zich te specialiseren.

 

De laatste jaren heeft Gaby zich veel bezig gehouden met persoonlijke ontwikkeling en inspirerend leiderschap.   Hierdoor is zij in staat niet alleen zichzelf, maar ook anderen te inspireren om persoonlijke groei door te maken. Ze is afgestudeerd in een Master in Essentie Ontwikkeling bij Corinor. Ze zet haar kwaliteiten als transformeel coach in om het potentieel van mensen, teams en organisaties in ontwikkeling te brengen.  

 

Dit resulteert in het doorbreken van patronen, het verkrijgen van inzicht in jezelf en in je gedrag. Hierdoor zal zij jou nog beter kunnen begeleiden in jouw trainingen, omdat je jouw gedrag dat nu niet meer voor jouw werkt los mag laten en daardoor beter in staat bent om jouw doelen te behalen.

 

 

10 jaar lang was Gaby werkzaam als Spinning® Master Instructor voor Mad Dogg Athletics (de grondlegger van indoor cycling) en van 2014 tot 2018 werkte ze als Bodyblade® Master Instructor.

Verder heeft Gaby vele workshops en cursussen gevolgd in binnen- en buitenland op het gebied van yoga. Ook heeft Gaby de Vinyasa Teacher Training bij Yoga Garden in Amsterdam afgerond en is ze daarmee geregistreerd bij de Yoga Alliance. 

 

Gaby houdt van fysieke uitdaging! Alpe d'HuZes, Klimmen tegen MS in 2015 (het beklimmen van de Mont Ventoux), Rat Race en de Mud Masters zijn haar niet onbekend.

 

 

 

Een training met Gaby staat garant voor challenge, balance, work, body and mind, maar vooral ook FUN!

 

I love to get you fit!

 

Gaby 

coach & trainer

Be Fit Oostvoorne